ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Your Cart

Πολιτική επιστροφών

Στο ΚΑΝΖΟ ΗΟΜΕ θέλουμε να είστε πάντα χαρούμενοι για τις αγορές σας και ακολουθούμε μια ευέλικτη πολιτική επιστροφών, σύμφωνα πάντα με την υπάρχουσα νομοθεσία αλλά και τους όρους των εταιρειών/κατασκευαστών των προϊόντων που εμπορευόμαστε. Είτε παραλάβατε κάποιο ελαττωματικό προϊόν, είτε έγινε κάποιο λάθος στην παραγγελία σας είτε δεν σας ικανοποιεί η αγορά που κάνατε, μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάστασή του ή την επιστροφή των χρημάτων που διαθέσατε, αρκεί να πληρούνται τα παρακάτω:

Όροι επιστροφής

1.Επιστροφές προϊόντων μπορούν να γίνουν δεκτές μέσα σε χρονικό διάστημα  14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

2. Το προϊόν πρέπει να έχει αγοραστεί αποκλειστικά από το KANZO HOME.

3. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει δεκτό προϊόν το οποίο δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση.

 Αυτό σημαίνει ότι το προϊόν πρέπει:

α. Να μην έχει πλυθεί

β. Να μην έχει χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο

γ. Να έχει όλα τα ταμπελάκια του και

δ. να μην έχει καταστραφεί η συσκευασία του.

4.  Το ελαττωματικό προϊόν αντικαθίσταται μόνο με το ίδιο προϊόν.

Διαδικασία επιστροφής

Α. Σε περίπτωση επιστροφής λόγω ελαττωματικού προϊόντος ή λόγω λάθους στην παραγγελία σας (αν για παράδειγμα παραλάβατε άλλο προϊόν από αυτό που παραγγείλατε) για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του είδους και εφόσον πληρούνται οι όροι που προαναφέρθηκαν:

1. Επικοινωνείτε μαζί μας για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής.

2. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος είναι απαραίτητο να μας στείλετε φωτογραφία του είδους στο info@kanzohome.gr ώστε να έχουμε καλύτερη εικόνα στην επικοινωνία μας μαζί σας και να επιβεβαιώσουμε με την κατασκευάστρια εταιρεία την αποδοχή της επιστροφής.

3. Συσκευάζετε το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.

4. Σε περίπτωση που το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα ή έχει γίνει λάθος στην παραγγελία σας, επικοινωνείτε με το κατάστημα, και μετέπειτα το κατάστημα μας δίνει εντολή στη συνεργαζόμενη courier ώστε να έρθει και να παραλάβει το προϊόν, με τα έξοδα να βαραίνουν την επιχείρηση μας, σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση αποστέλλετε το προϊόν με  μεταφορική εταιρεία της επιλογή σας με τη χρέωση των εξόδων να βαραίνουν τον αποστολέα. Η διεύθυνση παράδοσης είναι:  KANZO HOME, ΣΠΥΡΟΥ ΤΣΙΚΝΙΑ 43 ΑΓΡΙΝΙΟ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, Τ.Κ:30100

Β. Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε ένα προϊόν επειδή αλλάξατε γνώμη, και εφόσον πληρούνται οι όροι που προαναφέρθηκαν, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε μεταφορική εταιρεία επιθυμείτε, δεδομένου ότι τα έξοδα μεταφοράς σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνουν τον πελάτη και όχι το KANZO HOME.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε την αποστολή του προϊόντος με τη …. courier και χρέωση παραλήπτη. Η μετέπειτα χρέωσή σας θα είναι ...ευρώ, ανεξαρτήτως όγκου προϊόντος.

Και σε αυτή την περίπτωση ισχύουν τα ακόλουθα βήματα:

1. Επικοινωνείτε μαζί μας για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής.

2. Συσκευάζετε το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.3. Αποστέλλετε το δέμα βάσει του τρόπου που παραλάβατε, δηλαδή: α) με …. courier και χρέωση παραλήπτη. Η μετέπειτα χρέωσή θα είναι . ευρώ, ανεξαρτήτως όγκου προϊόντος ή β) σε συνεννόηση με την μεταφορική εταιρεία που σας έκανε την παράδοση. Η χρέωσή σας θα είναι είτε … είτε … ευρώ ανάλογα με τον όγκο του/των προϊόντων. Η διεύθυνση παράδοσης είναι: KANZO HOME-Τμήμα Επιστροφών, Θέση ΣΠΥΡΟΥ ΤΣΙΚΝΙΑ 43 ΑΓΡΙΝΙΟ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, Τ.Κ:30100

**Η διαδικασία της επιστροφής έχει μέσο χρόνο διάρκειας 5 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή της επιστροφής.